Achtergrond

Na dertien jaar op de vrije school te hebben doorgebracht ben ik op de Aki Kunstacademie beland (1997-2002), waar ik ben afgestudeerd als fotograaf.

De eerste vijf jaar na de opleiding heb ik als zelfstandig ondernemer veel grafische opdrachten en foto opdrachten gedaan voor verschillende bedrijven, onder andere: Sporting foto, Ekde werk & mobiliteit, Tauw BV, Betzema grafisch ontwerp, Flex 2, Atelier Geerlings, Morello, M&M wol post, bureau B&P, Saxion Hogeschool, Matthew's hairdesign en meerdere particuliere reportages.

Exposities: Atelier Geerlings, Galerie de Paraplu, Deventer uitmarkt, open atelier dagen Deventer, Stamacon.

Daarnaast heb ik een aantal gastlessen verzorgd voor het cultureel centrum de Leeuwenkuil, Deventer fotokring en basisschool st. Nicolai te Schalkhaar.

Ik ben een creatief persoon die graag de armen uit de mouwen steekt. Na mijn jaren als kleine zelfstandige, ben ik erachter gekomen dat ik het liefste fotografie combineer met andere takken van kunst. Dit ben ik dan ook aan het onderzoeken en uitproberen.

Het resultaat is een expositie/verkoop stand op het kunsttotaal in Emmen vanaf 20 december 2008. Hier zal ik samen met beeldend kunstenares Marion Geerlings en 50 andere kunstenaars mijn werk 'Sky-line' en 'landschap' tentoonstellen.

ga voor info en het adres naar www.kunsttotaalnederland.nl

 

contact
home
achtergrond
links